Sot, do të mbyllen disa rrugë në Prishtinë

Sot, do të mbyllen disa rrugë në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se për shkak të ndeshjes së futbollit Prishtina – Gjilani, e cila do të zhvillohet sot, në stadiumin “Fadil Vokrri”, në Prishtinë do të ketë bllokim të përkohshëm të disa rrugëve të kryeqytetit.

Për të evituar bllokadat në rrugë, kolonat e gjata të automjeteve, për të mundësuar një qarkullim në suaza të normales, Policia thotë se do të veprojë në të gjitha rrugët të cilat lidhen me stadiumin “Fadil Vokrri”, duke formuar pikat e kontrollit me qëllim të ndalimit dhe udhëzimit të automjeteve, si dhe vendosjen e rregullit përgjatë atyre rrugëve.

“Në këtë kontekst, policia do të ndërpres qarkullimin e të gjitha automjeteve në rrugët Enver Zymberi dhe Rinia. Plani në fjalë do të filloj të implementohet nesër (05.06.2023), që nga ora 07:00 deri në përfundim të ndeshjes. Andaj për të përballuar sa më lehtë rrethanat që do të paraqiten në qarkullimin rrugor, kërkojmë ndihmën, besimin dhe mirëkuptimin e gjithë qytetarëve dhe veçanërisht lusim qytetarët e kryeqytetit që të shmangin lëvizjet e tyre drejt stadiumit të qytetit me vetura”, thuhet në njoftim

 

Shpërndaje në: