Sot e nesër pa rrymë, ky është orari i ndërprerjeve

Periskopi.com Lajme

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) ka njoftuar se sot dhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Këto ndërprerje do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

26.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva (H02) dhe TS 35/10kV Mazgiti (H01) do të ndërpritet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

2.

Nga NS 220/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) në dy termine nga ora 10:00 – 14:00

Vendet:FAN-ZahirPajaziti,LetanciteRexha,Smajlovit,Bajqine,Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorisht, Sllatinë, Reqice, Zhiti Sylevicë, Brezë, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol.

Arsyeja : Revizion i daljes.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Pasjaku (kodi: 63000008) nga ora 10:30 – 13:00

Vendet: TS Pasjak, Pasjak Shkolla dhe TS Vaxheneti.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Ferma (kodi: 63000011) nga ora 12:00 – 14:30

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërpritet:

Dalja 10kV Smira (kodi: 61067006) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla, Smire Depo .

Arsyeja : Ndërrimi i transformatorit nga 100kVA ne 160kVA, ts-048 në Smirë te Brrutët.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gorozhubi (kodi: 30035008) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:00 -15:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Pontin dhe ndërrim i izolatorëve Galicë.

Peja

1.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja : Ndërrimi i shtyllave të thyera.

27.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bresalci (Kodi: 63000010) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet:Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit TM, sipas ZT.

Prishtinë

1.

NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV Qershitë 2 (Kodi: 14000009341) nga ora 11:00-14:00

Vendet: Një pjesë e Rr.M25 te Restorant Qershijat

Arsyeja: Krijimi i daljes 1kV sipas PEE., sipas PEE.

2.

NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Besjana 1 në NS 10/0.4kV Stabiliment TS Parku nga ora 10:00 deri 15:00

NS10/0.4kV të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Furra Laura(Rugova) (Kodi:14000001004)

NS 10/0.4kV Javori (Kodi:14000001003)

NS 10/0.4kV Tabet (Kodi:14000001006)

NS 10/0.4kVBeselicet (Kodi:14000001007)

NS 10/0.4kV Beselicet (Kodi:14000001349)

NS 10/0.4kV Kastratët ZPRR 2018 (Kodi:14000001314)

NS 10/0.4kV Duriqët ZPRR 2018 (Kodi:14000001315)

NS 10/0.4kV Blakqoret (Kodi:14000001005)

Vendet:Nje pjesë e rr.Skenderbeu, Te Laura, te Beselicët, Te Duriqët, Te kastratët, Te Blakqoret, Te javori.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE

3.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV Sizmir (Kodi: 19000026230) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Objekti banesor Rezidenca Gjermane.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.