Sportisiti nga Kosova, Martin Muja përfaqëson vendin në Kampionatin Botëror të Notit

Periskopi.com Sporti

I riu nga Kosova Martin Muja do të garojë për krahë sportistëve të vendeve të ndryshme të botës në Kampionatin Botëror, që po zhvillohet në Budapest të Hungarisë.

Ky aktivitet sportiv zhvillohet sot, ku sportisti kosovar, Muja garon në diciplinen 100m Krol.

Pritet që Kosovën ta përfaqësoj në mënyrën më të denjë dhe me një paraqitje të mirë, marrë parasysh kapacitetin e tij prej sportisti.

Aktivitet sportiv po zhvilllohet prej 18 qershor deri më 3 korrik të këtij viti.