Sulmohet teksa ushtronte në palestër, shkaku i zhurmës që bënte

Periskopi.com Fun

Peter Rubish nga Montreali i Kanadasë, u sulmua prej një burri që po ushtronte, sepse bënte shumë zhurmë kur i lëshonte peshat.

Ai kishte vënë kufje në vesh dhe nuk dinte se po e shqetëson dikë, prandaj u befasuar u sulmua papritmas, transmeton Telegrafi.

“Më kishin thënë t’i vendosë disa shtresa, sepse po i përplasi peshat për dysheme. Por, kam harruar, se ende mund të bëj zhurmë”, ka thënë Rubish.

Mllefin e sulmuesit, ai e arsyeton sepse kështu ka vepruar për disa javë me radhë dhe pranon se e ka nervozuar.

Shpërndaje në: