Super makinat elektrike që pritet të dalin në 2017 (FOTO)

Super makinat elektrike që pritet të dalin në 2017 (FOTO)

Këtu keni disa nga krijimet me bateri që do të jetë infektuese për syrin e konsumatorëve dhe investitorëve në vitin e ardhshëm.

kerrii

kerrri

motori

vetura

veturra

 

Shpërndaje në: