Sveçla dhe Mehmeti raportojnë në Komisionin për çështje të sigurisë

Periskopi.com Lajme

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes të martën mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtur me datë 28.09.2021;
3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme z.Xhelal Sveçla;
4. Raportimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti;
5. Të ndryshme.

Vendi: N303Koha: 10:00

Shpërndaje në: