Ka 129 vjet: E moshuara thotë se jeta e gjatë është dënim nga Zoti

Periskopi.com Fun

Koku Istambulova ka mbijetuar dy luftëra botërore, rënien e Bashkimit Sovjetik dhe ngritjen e Vladimir Putin. Bashkëshorti i ka ka ndërruar jetë para dhjetë vjetësh dhe familja pohon se ai kishte shkuar në moshën 120-vjeçare.

Koku Istambulova mund të jetë personi që ka jetuar më së gjati në botë.

Pothuajse e gjithë familja i kanë shkuar në botën tjetër dhe ka ‘mbijetuar’ edhe fëmijët e saj dhe ka mbetur vetëm. Në letërnjoftim i shkruan se është lindur më 1 qershor të vitit 1889.

Jeta e saj ishte e gjatë dhe e rëndë. Ajo thotë se jeta e gjatë për të nuk është dhuratë prej Zotit, por dënim.

Ndryshe, Istambulova flet dhe lëviz pa probleme edhe në këtë moshë.