Hoxhë Kalaja: Nëse një serb bëhet mysliman, ai është vëllai im

Periskopi.com Lajme

Hoxhë Ahmed Kalaja i cili ëshë imam në një prej xhamive më të mëdha të Tiranës, gjatë një ligjerate tha se çdo mysliman është vëllau im, duke përfshirë edhe serbët mysliman.

Një serb kishte pranuar Islamin në Jordani. A është vëllau jonë ai apo jo? Pyeti hoxha të pranishmit.

“Po ore vëlla e kam, edhe çifuti nëse bëhet mysliman vëlla e kam”, tha hoxha.

Për më shumë shikojeni videon:

Nesë një serb që deri dje ka masakruar gra dhe fëmi shqiptar, konvertohet në fenë e Allahut, ai bëhët menjëherë vëlla i shqiptarëve mysliman.????

Posted by FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË EUROPA on Wednesday, 7 November 2018