150 shtetas të Kosovës të martën kthehen nga Suedia, Finlanda e Norvegjia

Periskopi.com Lajme

Ambasada e Kosovës në Stokholm njofton se ka përfunduar lista prej 150 personash që do të kthehen në Kosovë.

Në njoftimin e Ambasadës thuhet se ata do të kthehen të martën nga Suedia, Finlanda dhe Norvegjia.

Në këtë njoftim thuhet se shumica dërmuese e këtyre udhëtarëve janë të moshuar dhe persona me probleme shëndetësore.

Postimi i plotë: