Gjini i AAK’së: VV do të duhej të qeveriste edhe tre muaj për t’i parë populli gabimet e tyre

Periskopi.com Lajme

Ardian Gjini nga AAK’ja ka thënë se populli nuk e ka kuptuar mjafushëm se sa gabime fatale ka bërë Qeveria Kurti.

Gjini ka thënë se masa (populli) nuk ka qenë e mjaftueshme për t’i parë këto gabime dhe se sipas tij VV do të duhej të qeveriste edhe 3 muaj më shumë për të para gabimet e tyre.

“Këto 50 ditë kjo qeveri ka ba gabime fatale, a është masa e mjaftushme që e kanë kuptu gabimet, une them jo. I kem pa tenderët në Ministrinë e Shëndetësisë, bordet, na kanë pas lodhë për bordet”

“Kosova ka pasë nevojë për VV’në që të qeverisë edhe 3 muaj që njerëzit ta shohin që është gabim total”, ka thënë Gjini në Debat Plus, transmeton Periskopi.