Shoqja e Arta Nitaj arrin të bëhet deputete

Periskopi.com Showbiz

Ariana Musliu-Shoshi ka arritur të marrë votat e mjaftueshme për tu bërë deputete e Kuvendit të Kosovës.

Ariana ishte kandidate për deputete me Partinë Demokratike, e cila doli si partia e tretë më e votuar nga zgjedhjet e gjashtë nëntorit dhe ka arritur të ketë 25 deputetë në Kuvend.

Ariana Musliu-Shoshi ka marrë 8831 vota gjithsej në këto zgjedhje, duke siguruar një ulëse në Kuvend.

Ajo njihet edhe si një nga miket më të ngushta të modeles Arta Nitaj, e cila madje është inspiruar nga mikja e saj që edhe ajo t’i bashkohet politikës, duke u bërë pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës.

Arta vazhdimisht i ka dhënë mbështetje Arianës gjatë fushatës, madje edhe duke kërkuar nga ndjekësit e saj në rrjetet sociale ta votojnë.