Prindërit e Ritës po pushojnë në një hotel shumë të shtrenjtë

Periskopi.com Showbiz

Nëna dhe babai i Rita Orës kanë shkuar në pushime.

Vera dhe Besnik kanë publikuar disa imazhe nga atje.

Ata kanë shkuar në njërin nga hotelet me të shtrenjëta ku vetëm një natë kushton 391 dollarë për një çift të martuar.

Hoteli që kanë zgjedhur është ‘The wastin Nashville’, në Shtetet e Bashkuara.

Ndryshe, ata janë njëri nga çiftet e lumtura që komentohen vazhdimisht për raportin e tyre.

Vera dhe Besnik Ora kanë tre femijë së bashku Elenën, Ritën dhe Donin.