Johnson dhe Trump bisedë telefonike për Brexit

Periskopi.com Lajme

Kryeministri i Britanisë së Madhe Boris Johnson zhvilloi sot një bisedë telefonike me presidentin e SHBA-së Donald Trump për Brexit, tregtinë dhe problemet ekonomike, njoftoi kabineti i Johnson.

“Kryeministri bisedoi sot me presidentin Trump për problemet e përgjithshme ekonomike dhe tregtinë, dhe kryeministri e informoi presidentin për Brexit “, thuhet në deklaratë.

Trump dhe Johnson kishin raporte të mira edhe para se ky i fundit të emërohej në postin e kryeministrit.