Dy kartelat më të kërkuarat nga klientët: Bonus dhe Premium kartelat e Petrol Company

Periskopi.com Lajme

Petrol Company përmes dy kartelave të saja, Bonus dhe Premium Kartelë, ofron mundësi të shumta për klientët e saj, duke dhënë deri në 3.5 cent për çdo litër të shitur si dhe shumë zbritje.

Bonus dhe Premium janë dy kartela të cilat Petrol Company përmes tyre klientëve të vet po ju ofron shumë benefite si: zbritje në derivate, cent bonus për çdo litër, zbritje në market, zbritje në restorantin e saj “Be Happy” si dhe në produkte tjera.

Këto dy kartela janë kartelat më të kërkuarat nga klientët për arsye të benifiteve të shumta të cilat i ofrojnë.

Kartelat dallojnë mes vete sa u përket përfitimeve të tyre.

Për një furnizim mesatar në muaj ju e keni Bonus Kartelën dhe përfitimet e saj, kurse për një furnizim më të madh atëherë ju mund t’i gëzoni përfitimet e kartelës Premium.

Informohu me pikët dhe zbritjet e këtyre dy kartelave duke klikuar KETU