Donald Trump shkruan në Twitter: S’po rrihet

Periskopi.com Lajme

Tweet-at e tij janë shumë të shpeshtë. Për çdo gjë shkruan. Madje e ka faqe me të cilën i referohet edhe gjërave dhe vendimeve të mëdha që merr për Amerikën dhe shtetet e tjera.

Këtë herë presidenti i Amerikës Donald Trump ka vendosur që të godasë me një status të tregojë që nuk po i rrihet.

“BORING”, është fjala e vetme që ai e ka shkruar në Tweeterin e tij para pesë orësh.

E mediat amerikane kanë aluduar se këtë fjalë ai e ka shkruar për shkak të debateve të para të fushatës për president në Amerikë.

Statusi i tij u shkrua pikërisht kur nisi transmetimi i parë i debatit në televizionin NBC News.

Ishte debati i parë i Demokratëve në Miami. Por i gjithë debati u harrua pas këtij statusi.

Mediat u fokusuan tek faqja e Tweeterit të Trump.