Greku i vrarë nga Policia po varroset me manifestime nacionaliste

Periskopi.com Lajme

Në qendër të Bularatit është shpalosur një flamur i madh grek dhe bëhen thirrje nacionaliste, ndërkohë që trupi i Kostandinos Kacifas po shkon drejt kishës për ceremoninë mortore.

Kortezhi mortor mban në duar flamuj grekë dhe bëjnë thirrje për ‘Vorio Epir’.

Sidoqoftë, greku i vrarë nga Policia u varros disa ditë pasi u kryen procedurat e mjekësisë ligjore.

Ndryshe, Kacifar u qëllua për vdekje nga Policia, pasi ai qëlloi në drejtim të Policisë me armë.