Pas mbylljes së kopshtit, 100 familje njoftohen se fëmijët e tyre mund të jenë abuzuar seksualisht

Periskopi.com Lajme

Prindërit të cilët i çonin fëmijët te një çerdhe në Britani, dëgjuan se një nga punonjësit ishte arrestuar për abuzim seksual ndaj një fëmije. Por ata u siguruan se kishte qenë rast i izoluar.

Kopshti është mbyllur dy muaj pasi një prej fëmijëve u ankua te një i afërm dhe i tha se e kishin prekur në mënyrë abuzive.

Hetimet vazhduan, por tani policia ka njoftuar 100 familje që fëmijët e tyre mund të kenë qenë pre e abuzimit, ndaj duhet të merren në pyetje, pasi deri tani janë verifikuar 12 raste, deri me fëmijë 2 vjeç.

Prindërit janë zemëruar, pasi u ishte dhënë granci e plotë se kishte qenë një rast i izoluar.