Sportisti i njohur botëror furnizohet në Petrol Company për ta shëtitur botën

Periskopi.com Sporti

Cristian Huidobro nga Chile, sportisti i njohur botëror vendosi të shtetitë botën me motorin e tij për tri vite me radhë. Në Kosovë beson në derivate të Petrol Company që të furnizohet për një rrugëtim të gjatë dhe të sigurt të tij.

Cristiano-n, pasioni i madh për motorin e nxiti të shëtis botën dhe njëkohësisht të përjetoj vende të reja, të njoftoj njerëz të rinj, kultura të reja.

Cristiano ka një përvojë 26 vjeqare me motor, prej tyre 14 vite me vozitje profesionale me motor Kros. Ka qenë pjesë e garave profesionale për 2 vjet në Amerikë dhe 2 vjet në Kanada. Udhëtimi i tij filloj në vitin 2016 dhe gjatë tri viteve rrugë deri me tani ka vizituar gjithësej71 shtete të botës. Vendi qe i la pershtypje ishte edhe Kosova.

“Kosova nuk ishte ashtu siç e kam pritur, është një vend fantastik, ka njerëz të mrekullueshëm dhe shumë mikpritës, ka biznese shumë të mëdha dhe profesianale si “Petrol Company”.

Kolegët motorrista të Cristiano-s në Kosovë, e kishin këshilluar të furnizohet në Petrol Company, si garanci e kualitetit të benzinës për një rrugëtim të  sigurt thotë Cristiano:

“U ndala në Petrol Company sepse ishin rekomandimet e qytetarëve si dhe kolegëve vendorë nga rrjetet sociale për derivate cilësore, dhe sigurisht kjo është krejtë çka dua unë sepse udhëtoj gjatë me motorrin tim dhe kjo është për mua shumë me rëndësi. Cristiano u mirëprit nga stafi i  Petrol Comany dhe Be Happy Restaurant, duke i ofruar Cristianos të gjitha çka kishte nevojë për rrugëtimin e tij të mëtutjeshëm nëpër botë.

Petrol Company falenderon Cristiano-n për besimin dhe i uron udhëtim të mbarë dhe të sigurt në gjithë botën.