Kjo është gjendja e kufijve në Merdare dhe Dheu i Bardhë (Foto)

Periskopi.com Lajme

Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufijve ka njoftuar për gjendjen e kufijve në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë.

Sipas një postimi në Facebook, ata thonë se tek Dheu i Bardhë pritja për të hyrë në Kosovë është më shumë se tri orë.

Ndërkaq tek kufiri në Merdare sipas tyre, pritja për të hyrë në Kosovë është deri në tri orë, ndërkaq pritjet për të dalë deri në 2 orë e 50 minuta.