Sot në Kosovë shënohet Dita pa makina

Periskopi.com Lajme

E njohur si Dita evropiane pa makina, 22 shtatori i këtij viti do të shënohet edhe në Kosovë, shkruan Periskopi.

Një aktivitet për këtë ditë e kanë planifikuar Komuna e Prishtinës, ku do të realizohet edhe një ecje dhe disa aktivitete të tjera.

Për më shumë shikoni aktivitete më poshtë:

Komuna e Prishtinës organizon aktivitete në shënimin e “Ditës pa makina”.

Agjenda:

Ecje 12:30 – 14:00 /New Born

7 mesazhe për mjedisin 14:30 – 14:40 /New Born

“Druri i Dëshirave” 14:40 – 14:50 /New Born

Çiklizëm 14:50 – 16:00 /New Born

Argëtim dhe socializim për mjedisin 15:00 – 18:00 /Zahir Pajaziti

Film: Trashed 20:00 – 21:30 /Kino Armata