Urimi emocionues i Agon Amigas në ditëlindjen e parë të djalit

Periskopi.com Showbiz

Dita e sotme është shumë e veçantë për Agon Amigën.

Agon Amiga ka zgjedhur fjalët më të bukura për ta uruar djalin e tij me rastin e ditëlindjes

Reperi ka postuar një fotografi në llogarinë e tij në Instagram, në të cilën shfaqi një fotografi të vogëlushit të tij, Noel.

Ai zgjodhi fjalë zemre për ta uruar djalin me rastin e ditëlindjes së parë të Noelit, të cilit ia dëshiroi gjitha të mirat.

“Bir është ditëlindja jote e 1-rë kur ti erdhe në këtë botë, dhe tokës ju shtua edhe një engjull. Derisa ti sot feston , ne falenderojmë Zotin për dhuratën më të çmuar që na ka dhuru. Urime ditëlindja djali ynë. Shëndeti, fati dhe lutmturia të përcjellshin gjatë tërë jetës së bashku me fëmijët tjerë të botës. Të duam shumë Noel”, shkruan Agoni.