Viva Fresh dënohet mbi 1200 euro për shpërndarje të fletushkave

Periskopi.com Lajme

Drejtori i Inspektoratit, Adonis Tahiri, në një postim në llogarinë e tij në Facebook, ka bërë të ditur që ‘Viva Fresh’ është dënuar me 1260 euro gjobë për shpërndarje të fletushkave reklamuese në hyrjet e banesave, shkruan Periskopi.

Sipas Tahirit inspektimi është kryer në 14 lokacione dhe për secilën nga këto gjoba është 90 euro që në total i bie 1260.

Postimi i Tahirit: