Dy të mitura janë zhdukur në Viti

Periskopi.com Lajme

Policia e Kosovës ka raportuar  se janë zhdukur dy vajza të mitura në Viti.

Në Polici ankuesi mashkull ka raportuar se dy vajzat e tij të mitura kanë dalë nga shtëpia dhe nuk janë kthyer.

Vajzat janë zhdukur më 23 qershor në ora 22:00 në Viti.