Mbahet turneu ndërkombëtar i mundjes “Adem Jashari”, Kosova e para

Periskopi.com Sporti

Dje në Han të Elezit është mbajtur Turneu i XII ndërkombëtar Adem Jashari.

Palestra në Han të Elezit ishte e vogël për ti zënë të interesuarit për përcjelljen e këtij evenimenti.

Në këtë turnir morën pjesë 70 mundës nga gjashte shtete, ku Alban Sopa nga Kosova u shpall mundësi më i mirë i turnirit, Eriglent Prizreni nga Shqiperia u shpall tekniku më i mirë, ndërsa Minir Rexhepi nga Maqedonia u shpall mundësi më i mirë nga shtetet mysafire të këtij turniri.

Në plasmanin ekipor vendin e parë e zuri Kosova , e dyta ishte Maqedonia dhe e treta u rendit Shqiperia.

Policia e Kosovës del e para në disa gara në Hungari

Periskopi.com Lajme

Policia e Kosovës me pjesëtarët e njësis speciale elite “FIT “, tashmë të njohur si “NJSI”, edhe këtë vit kanë marr pjesë në garat ndërkombëtare të Njësiteve Speciale Cross Fit-it ( Sparta 300 ), që organizohen në shtetin e Hungaris.

Në këtë garë ndërkombëtare marrin pjesë shtete nga Evropa dhe Azia, ku NJSI, duke dëshmuar përgaditjet e larta profesionale dhe fizike, ka arritur që në garat ekipore të renditet e dyta, përderisa në garat individuale ka rezultuar e para.

Policia e Kosovës edhe pse institucioni më i ri krahasuar me policit tjera, po arrin të triumfoj në shumë gara sportive në arenën ndërkombëtare.

Policia e Kosovës në vazhdimësi do ti kushtoj rëndësi të gjitha njësiteve të saj, që të vazhdojnë ngritjen dhe avancimin e tyre në mënyrë profeaionale, duke përfshirë edhe shkathtësit fizike.