Flet babai i Erzenit që vdiq aksidentalisht në vendin e punës

Periskopi.com Lajme

Erzen Hyseni, 22 vjeçari nga Vushtrria, vdiq disa ditë më parë, pas plagëve të marra nga zjarri i gjeneratorit në vendin ku ai po punonte.

Faamiljarët e Erzenit, të cilët kanë rrëfyer për atë që kishte ndodhur në ditën kritike.

Babai i Erzenit, Zenel Hyseni, ka treguar për KALLXO.com se si e kishte marrë lajmin për incidentin e Erzenit në vendin e tij të punës.

Ai tregon se lajmin për zjarrin ia kishte kumtuar një shok i Erzenit, që është edhe mik i familjes.

Sipas Zenelit, Erzeni ishte me vetëdije të plotë kur e kishte parë në spital dhe se ai vetë i kishte treguar çfarë kishte ngjarë.

Në anën tjetër, Prokuroria Themelore në Mitrovicë, nuk ka hapur fare hetime penale për vdekjen e kamerierit 22 vjeçar nga Vushtrria, i cili vdiq pas plagëve të marra nga zjarri i gjeneratorit në vendin ku ai po punonte.

Edhe për këtë babai i Erzenit thotë se nuk mund të përzihet në punët hetimore, por kërkoi që në të ardhmen bizneset të kenë kujdes me pajisje duke shtuar se të njëjtit duhet të marrin përgjegjësi.

Në lidhje me ndihmat financiare, babai i Erzenit tregon se nga vendi ku kishte punuar ky i fundit kanë marrë disa ndihma për të cilat është falënderues.

KLIKO KETU