62 aksidente për 24 orë në Kosovë, 3 me fatalitet

Periskopi.com Lajme

Përgjatë 24 orëve në Kosovë kanë ndodhur gjithsej 62 aksidente  ku 3 nga këto aksidente kanë përfunduar me fatalitet derisa 18 prej tyre më të lënduar ndërsa, 41 pa të lënduar.

Ndërsa për mosrespektimin e rregullave të komunikacionit, policia ka shqiptuar gjithsej 1329 tiketa trafiku.

Derisa në ditën e djeshme, 12 persona janë arrestuar, ku 11 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 1 në vuajtje të dënimit.