Privatizohet klubi i Superligës

Periskopi.com Sporti

Klubi i Superligës, Vushtrria që nga sot ka pronar të ri, pasi që ky klub u privatizua.

Klubi përmes një njoftimi në Facebook tregoi që është mbajtur kuvendi i rregullt, dhe ku unanimisht është votuar pro privatizimit të FC Vushtrria .

Pronar i ri do të jetë Bajrush Kajtazi pronar i firmës ‘Baka Initiatives’.