Trumpi për fjalët raciste: Nuk ishin raciste

Periskopi.com Lajme

Donald Trump ka insistuar se postimi i tij në Twitter, në të cilat ai sugjeroi që një grup kongresistesh me ngjyrë të “ktheheshin në vendet e tyre të infektuara me krime”, nuk ishte raciste.

“Këto cicërrima nuk ishin raciste, unë nuk kam një kockë raciste në trupin tim”.

Ai ka thënë se republikanët që nuk pajtohen janë “të dobët”.

Presidenti ka marrë reagime të shumta për sulmet e tij ndaj përfaqësuesve demokrate Aleksandra Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley dhe Rashida Tlaib në ditët e fundit.