Pesë shenja se kolegu është duke flirtuar me ty

Periskopi.com Zoya

Edhe pse zyra është vendi ku mundësia për të flirtuar është më e madhe se kudo tjetër, ekspertët e fushës thonë se kjo nuk do të ishte gjëja më e mirë për ju.

Ndaj mos u nxitoni, fillimisht kuptoni nëse bëhet fjalë thjesht për miqësi, apo flirt dhe më pas merrni vendimin tuaj.

Më poshtë do të gjeni disa shenja se ai po flirton me ty që mund t’iu ndihmojnë për të qenë më e përgatitur:

Buzëqeshje e dashur

Nëse ai ju buzëqesh ëmbël, kjo është një shenjë që tregon se po flirton dhe se ka dëshirë që t’ju flasë.

Sy të skuqur

Shpesh, edhe pse nuk e japin veten, nëse mashkulli dëshiron të flirtojë me ju, e tregojnë qartësisht sytë e tij. Nëse ai mundohet ta fshehë këtë, tensioni që krijohet në trup bën që t’i skuqen sytë.

Kontakti me sy

Është tejet i rëndësishëm ky lloj kontakti mes dy personave. Dallohet lehtësisht nëse është flirt apo një shikim i rastësishëm.

Pasqyrimi i veprimeve

Ai mund të nisë të bëjë në mënyrë të pavetëdijshme disa veprime të cilat i bëni edhe ju. Kjo mund të ndodhë në mënyrë instiktive, për të treguar afrimitet.

Duart në ije

Nëse ai mban duart në ije, kjo mund të jetë një shenjë e qartë që tregon interes mbi ju. Ai po përpiqet të tregohet familjar dhe të thyejë barrierat.

 

Si të dini që mashkulli dëshiron vetëm flirt: Gjuha e trupit zbulon – dashuri apo epsh?

Periskopi.com Zoya

Vera është koha kur të gjithë i fton në epsh, buzëqeshjeje dhe elan. Megjithatë, mos e paguani shtrenjtë lumturinë e çastit!

A është ylli juaj i mbrëmjes i lirë apo është në kërkim të gjahut vetëm për t’u argëtuar? Mësoni gjuhën e trupit, transmeton Telegrafi.

Derisa jeni duke biseduar, me kujdes vështrojeni dhe – do të mësoni. Nëse nuk është i sinqertë, këto gjëra do ta zbulojnë!

Shikimi

Nëse e flet të vërtetën, do t’ju shikojë drejt në sy, ndërkaq bebëzat e syve do t’i ketë të madhësisë normale. Pas përgjigjes pyetjes suaj akoma do të vazhdojë t’ju shikojë. Njerëzit të cilët nuk e flasin të vërtetën, ndërkaq kanë mësuar komunikimin joverbal, janë të vetëdijshëm që shikimi do t’i tradhtojë. Prandaj dinë që duhet patjetër t’ju shikojnë në sy, mirëpo gënjeshtra, sapo ta thënë, thjesht i detyron që menjëherë të kthejnë shikimin anash.

Sa ju dëshiron?

Gjunjët e tij do të jenë të kthyer në drejtim tuajin, gjë që tregon interesim. Sepse, trupi tregon atë që dëshiron shpirti. Gjithashtu, supet e tij do të jenë të kthyera në drejtim supeve tuaja – kjo është porosia: Bash po më pëlqen!

A ju dëgjon vërtet?

Personi i cili me kujdes ju dëgjon, do të ulë kokën në njërën anë! Kjo ju tregon që aimashkull dëshiron të krijojë me ju lidhje të thellë. Gjithashtu, mund të lëkundë kokën në shenjë pëlqimi me ju.

Prekja është kryesore

Aq shumë të dëshiroj! – nuk është e thënë të ta thotë, sepse këtë do të tregojë me prekjen e flokëve suaj, supeve ose dorës. Mashkulli sensibil ka nevojë t’ju ndiejë dhe t’ju marrë erë. Këto prekje janë edhe shprehje e respektit.

Pëshpëritje e butë

Fjalët e buta, të qeta janë vetëm pretekst që do t’ju gjendet në zonën e afshit, mirëpo gjithashtu i duhet siguria që po shkon në drejtim të duhur. Duke e njohur anatominë femërore, ai e di që qafa juaj është vendi i afshit dhe nuk ka përgjigje më të mirë se reagimi juaj ndaj afërsisë!

Tema e bisedës

Me kujdes dëgjoni se si flet për veten, sepse secili nga ne dëshiron që të prezantohet në mënyrën më të mirë dhe të vërtetën dimë edhe ta zbukurojmë! Çdo gjë që flet me kujdes dëgjojeni. Mashkulli i cili nuk dëshiron që të lidhet shpirtërisht, mbështetet në pasurinë e tij, titullin dhe statusin, por për veten flet në superlativ. Nuk do të interesohet ai shumë për jetën tuaj, më shumë do ta prezantojë veten, si edhe çdo menaxher.