“Vigjilenti” me “Ford Fiesta” merr hak brutal ndaj dy hajdutëve

Periskopi.com Fun

Një qytetar “vigjilent” u hakmor brutalisht ndaj dy burrave, të cilët po përpiqeshin të vidhnin një biçikletë me motor.

Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë një “Ford Fiesta”, i cili kthehet mbrapsht me shpejtësi duke përplasur hajdutët. Biçikleta që po vidhej gjithashtu e shtyp nga makina.

Teksa burrat po përpiqeshin të hiqnin bllokuesin e biçikletës. Në atë moment vjen një makinë dhe shofer del për t’u përballur me burrat.

Njëri prej tyre lëviz në mënyrë agresive drejt shoferit, duke e detyruar atë të kthehet në makinën e tij, duke u larguar më pas me shpejtësi.

Teksa çifti i hajdutëve vendos të largohet në biçikletën e tyre, gjithçka merr kthesë dramatike.

Një nga burrat, me sa duket, duke parë makinën që po i afrohet, largohet nga vendi i ngjarjes.

“Fiesta” pastaj shihet me shpejtësi drejt çiklistit të mbetur, i cili duke e parë atë në momentin e fundit përpiqet të largohet.