Kur fotografi gjendet në kohën dhe vendin e duhur

Periskopi.com Fun

Kur ju merrni një foto ju kapni një moment në një kohë që është unike në vetvete. Por kur luani me perspektivën dhe dritën mund të krijoni diçka të vërtetë magjike dhe të veçantë.

Nëse jeni admirues i fotografisë, përpiquni t’i kushtoni kohë për të admiruar edhe punën e të tjerëve për t’u frymëzuar dhe sfiduar në të njëjtën kohë, njofton Klan Kosova.

Shikoni këto momente kur fotografi u gjend në vendin dhe kohën e duhur: