Victoria i falë David Beckhamit dhuratën e ndaluar

Periskopi.com Showbiz

Në karrierën e tij të gjatë, futbollisti David Beckham është dashur të përballojë një numër skandalesh dhe shaka në llogarinë e tij, por ai kurrë nuk e pranoi pseudonimin Dave.

Ai është veçanërisht në rrezik, duke e ditur se gruaja e tij Victoria i dha atij një fanellë në të cilin shkruan Dave. Përveç kësaj, ajo e detyroi që të fotografohej me të.

Përveç pseudonimit të papranuar, fanella ka një defekt tjetër (të qëllimshëm), në vend të Manchester United, në të cilin David luajti 11 vjet, i përket një klubi rival nga i njëjti qytet, Manchester City.