Huliganët kroatë arrijnë në Shkodër, do të ndërprejmë ndeshjen në këtë minutë

U paralajmërua ditë më parë se huliganët kroatë do të tentojnë të ndërprejnë ndeshjen e sotme ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë.

Periskopi.com Sporti

Ata tashmë e kanë konfirmuar një gjë të tillë.

Thonë se do të tentojnë ta ndërprejnë këtë ndeshje qysh në minutën e 6.

Ata shprehen të pakënaqur me Federatën e Futbollit të Kroacisë.

“Jemi të pakënaqur me Federatën e Futbollit të Kroacisë, dhe në shenjë proteste sot do të tentojmë ta ndërpresim këtë takim qysh në minutën e gjashtë”, kanë thënë tifozët. /Periskopi.com