iPhone SE po cilësohet si një nga telefonët më të mirë e me çmim të lirë

Periskopi.com Tech & Auto

Performancat të larta, kamera e mirë, madhësia e tij po e bëjnë iPhone SE që të jetë një nga telefonët më të mirë në treg.

Ajo që është duke u vlerësuar mjaftë shumë është edhe çmimi i këtij telefoni, që po besohet se është i lirë, transmeton IndeksOnline.

Karakteristikë tjetër për këtë telefon është edhe dizajni klasik që ka iPhone.

Ky telefon posedon kapacitet të ruajtjes 64, 128 apo 256GB kur përmbanë processor Apple 13 Bionic, kamera e pasme është 12MP kurse kamera për ‘selfie’ 7MP dhe me dimensione 138.4 x 67.3 x 7.3 mm.