Thaçi dekoron Jetullah Gashin me urdhrin “Heroi i Kosovës”

Periskopi.com Lajme

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka dekoruar Jetullah Gashin me urdhrin “Heroi i Kosovës” për sakrificën dhe trimërinë e treguar në luftë.

“Gashi i njohur si Komandant ‘Drenica’ dhe Komandat ‘Jeta’ mbante dy nofka shumë domethënëse të përbashkuara në një qëllim – çlirimin e Kosovës”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e Presidentit Thaçi në Facebook.

Me urdhrin “Heroi i Kosovës” sot kam dekoruar luftëtarin e lirisë, Jetullah Gashin për sakrificën dhe trimërinë e treguar në luftë. Gashi i njohur si Komandant “Drenica” dhe Komandant “Jeta” mbante dy nofka shumë domethënëse të përbashkuara në një qëllim – çlirimin e Kosovës. HTH