Çfarë bën Kaia kur Teuta e lë vetëm me babin (Foto)

Aktorja Teuta Krasniqi vazhdon që të jetë në qendër të vëmendjes të mediave dhe jo vetëm ajo por edhe njerëzit që e rrethojnë atë

Periskopi.com Showbiz

E fundit është kjo foto kur Teuta tregon se e ka lënë të vetme vajzën e saj të vogël Kaian me babain.

Por, si duket ajo është “një sherr i vogël” dhe shikoni se çfarë ka bërë.

Teutës do ti duhet kohë që të rregullojë banesën sot pas rrëmujës që i ka bërë vajza me babain e saj. /Periskopi.com/

Mësohet çfarë kuptimi ka emri i vajzës së dytë të Teutës

Aktorja e njohur Teuta Krasniqi, vajzën e dytë të cilën e solli në jetë të hënën, e ka pagëzuar me emrin.

Periskopi.com Showbiz

Emër ky që krijoi paqartësi të mëdha tek adhuruesit e Teutës. Përveç urimeve, iu adresuan edhe pyetje të shumta e në lidhje me kuptimin e emrit.

Por ata ende nuk kanë marrë ndonjë përgjigje nga aktorja, e cila natyrisht ia di kuptimin e emrit që ia ka vënë vajzës.

Kështu që me një kërkim në internet, del se emri Kaia është fjalë grekë dhe ka kuptimin e “i/e pastër”.