Regjisori i “Batmanit”: Kam fjetur me madje 20.000 meshkuj

Periskopi.com Showbiz

Regjisori i famshëm amerikan Joel Schumacher, 80 vjeç, flet hapur për homoseksualitetin e tij. Regjisori i filmave “Batman Forever” dhe “The Phantom of the Opera”, pretendon se ka fjetur me 20,000 meshkuj deri më tani.

Në një intervistë për “Vulture”, regjisori nuk e fshehu faktin se kishte takuar shumë meshkuj gjatë gjithë jetës së tij, të cilët e kishin tërhequr atë, ndërsa gazetari mbeti i tronditur nga përgjigja e tij, shkruan KOHA Ditore.

“Kam fjetur me në mes 10,000 dhe 20,000 meshkuj”, – tha ai shkurtimisht, duke shtuar se “gej nuk është për mashkull”.

“Kam bërë seks me persona të njohur, me të martuar, dhe kjo do të shkojë me mua në varr. Kurrë nuk kam folur për dikë që ma ka dhënë nderin ta ndante shtratin me mua”, – tha Schumacher, duke e pranuar se më parë ishte shumë më e lehtë të kënaqesh me ‘seksin për një natë’.

“Tani shumë homoseksualë martohen, kanë fëmijë ose adaptojnë fëmijë. Asnjë nga këto nuk ka ndodhur kur isha i ri. Nëse keni hyrë në një gay bar dhe aty ishin dyqind meshkuj, keni pyetur ‘kush dëshiron të bëjë seks sonte?’”, – shpjegoi Schumacher, i cili mund të krahasohet me basketbollistin Wilt Chamberlain, i cili në memoaret e vitit 1991 zbuloi se kishte fjetur me rreth 20,000 femra.

Sipas shumë ekspertëve, për shkak të qëndrimeve homoseksuale të Schumacher, filmi Batman & Robin mori komente të këqija dhe dështoi. Disa episode shfaqin kuadro të organeve gjenitale mashkullore, ndërsa në kostumin e Batmanit theksohen thithkat.