Çmime për tokë dhe kafe gratis në Petrol Company

Periskopi.com Lajme

Kompania e njohur për cilësi të derivateve dhe çmime të lira “Petrol Company” , sot ka lansuar kampanjën e saj të radhës duke ofruar super çmime dhe kafe gratis.

Për çdo furnizim duke filluar nga 20 Euro derivate, klientët do të përfitojnë një kafe gratis. Kjo ofertë vlenë në të gjitha pikat e Petrol Company.

Pikërisht sot Petrol Company bëri edhe hapjen e pikës më të re të saj si pikë të dytë në qytetin e bukur të Prizrenit, duke u shtrirë tashmë gjithsej në 32 vende të ndryshme në Kosovë me pikat e saj.

Me rastin e hapjes së kësaj pike, Petrol Company bëri çmime promocionale super të lira:

  • Diesel: 0.76 Euro
  • Benzin: 0.76 Euro
  • Gas: 0.45 Euro
  • Kamion autobus dhe makineri bujqësore velem 73 Euro në litër.

Pikën më  të re mund ta gjeni në rrugën “Ismail Kryeziu”, në lagjien Arbana në Prizren.

Vizitojeni këtë pikë dhe do të shpërbleheni me kafe gratis me rastin e hapjes.

Ju kujtojmë që me Bonus Kartelë dhe Premium Kartelë që ofron Petrol Company ju do të përfitoni Bonus Pikë, zbritje në Derivate, në marketet “One Stop Shop” si dhe në Restauranet “Be Happy” .