Anulohet konkursi për vendosjen e Kiosqeve në Komunën e Prishtinës

Periskopi.com Lajme

Me vota 28 për, 11 apstenime dhe asnjë kundër Kuvendi Komunal i Prishtinës ka anuluar vendimin për Konkursin që është hapur për vendosjen e kiosqeve në Komunën e Prishtinës.

Replika dhe akuza të shumta u hodhën në mes asambleistëve të Vetëvendosje-s, LDK-së e PDK-së, se ky Konkurs është hapur për interesa personale të tre miljonerëve e jo për te mirën e 30 familjeve. Pas një diskutimi përmbi nje orë në fund u anulua konkursi.