Haradinaj: Kosova ka arritur progres në konsolidimin e sundimit të ligjit

Periskopi.com Lajme

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka takuar ushtruesin e detyrës të shefit të EULEX-it, Bernd Thran me të cilin janë pajtuar për intensifikimin e bashkëpunimit për fuqizimin e sistemit të drejtësisë.

Sipas tij, Kosova së bashku me BE-në dhe shtetet aleate, ka arritur progres substancial në konsolidimin e sundimit të ligjit.

”Prita në takim UD shefin e EULEX-it, Bernd Thran, të cilit i urova detyrën e re në krye të misionit të BE-së për sundim të ligjit. Me ushtruesin e detyrës së EULEX-it, si mision i tanishëm këshillëdhënës, shprehëm vullnetin e dyanshëm për intensifikimin e bashkëpunimit për fuqizimin e sistemit të drejtësisë. Kosova, së bashku me BE-në dhe shtetet aleate, ka arritur progres substancial në konsolidimin e sundimit të ligjit”, ka shkruar ai në Facebook.