Krokodili që ka jetuar 110 milionë vjet më parë

Periskopi.com Lajme

Shkencëtarët më 25 tetor të vitit 2001, kanë gjetur mbetjet e një krokodili që ka jetuar 110 milionë vjet më parë.

Kafsha, e gjetur në Gadoufaoua në Nigeri, ishte e gjatë 12 metra dhe peshonte rreth 8 tonë.