Kjo është dasma më e veçantë që keni parë ndonjëherë (Video)

Periskopi.com Lajme

Krushqit në tarracat e orizit.

Kjo është dasma më e veçantë që mund të keni parë ndonjëherë. Një çift vendosi të bënte dasmën e tij duke organizuar një ceremoni të veçantë. Krushqit të veshur me të kuqe dhe me çadër të kuqe në dorë ecën një nga një nëpër tarracat e Guangxi të Kinës për të marrë pjesë në dasmën që do të mbahej në Longsheng .

Ata shoqëruan nusen në shtëpinë e dhëndrit.

Për ta e kuqja është simbol i fatit. Ato imituan dragoi në paradën për vitin e ri kinez.