Baraliu: Mos luj hajgare Ramush

Periskopi.com Lajme

Analisti nga diaspora, Bleron Baraliu, shkruan se vetëm në Kosovë ndodh që Gjykata Kushtetuese me ‘i nejtë gati 24 orë në ditë një klase imbecile politike’.

Ai thotë se nëse Kushtetuta është e paqartë, duhet ndërruar ajo.

Ja qysh shkruan Baraliu në Facebook:

Veq nKosove duhet nje Gjykate Kushtetuese 24/7 me i nejte gati nje klase totalisht imbecile npolitike! Ndrrone krejt hajgare kushtetuten kur gjithcka qenka kaq e paqarte. Shkojme sistem presidencial a mbreteror, dhe ska trrta vrrta cdo 2 vjet.

Me qe ra fjala, kur nje person jep doreheqje te parevokueshme, deklarohet se nuk eshte KM por po shkon ne Hage si qytetar, qysh mundet ne te njejten kohe me ushtru detyren e KM?!

Hajde edhe une pe thirri nje mbledhje te qverise, si qytetar. Se paku nuk kam dhane doreheqje. Mos luj hajgare Ramush.