Projekti Linea nga Muza promovohet në magazinën prestigjioze për arkitekturë

Periskopi.com Lajme

Projekti Linea e kompanisë kosovare të interierit, Muza është publikuar sot në magazinën online ‘Myhouseidea’.

‘Myhouseidea’ është magazinë për arkitekturë dhe interior dhe një faqe e cila ka më shumë se 6.2 milionë ndjekës në Facebook dhe Instagram.

Ky shihet si sukses i projektit Linea, pasi është promovuar nga një faqe prestigjioze sikurse ajo ‘Myhouseidea’.

Muza është kompani e themeluar më 2016 në Prishtinë.

Ja fotografitë  e projektit: