Prokuroria zvicerane nuk ka përfunduar punë me Loredana, ia bllokon të gjitha xhirollogaritë bankare

Periskopi.com Showbiz

Gjykata e Kantonit të Luzernit ka treguar se zyra e Prokurorit Publik ia ka bllokuar të gjitha llogaritë bankare, këngëtares kosovare Loredana Zefi.

Lajmin e ka bërë të ditur mediumi zviceran ‘zentralplus.ch’, duke treguar se ky vendim i autoriteteve zvicerane është marrë për shkak të dyshimeve se e pasuria e Loredana Zefit ka prejardhje të dyshimtë.

Të gjithë këto veprime të autoriteteve zvicerane vijnë lidhur me hetimet që po bëhen rreth përfshirjes së këngëtares në mashtrimin e një qifti zviceran.

Ndërkohë një vendim të tillë në Gjykatë e ka kundërshtuar Loredana Zefi, pasi që ajo tashmë nuk do të ketë çasje në gjirollogaritë e saj bankare, dhe me shumë gjasë nuk do të ketë para as për të paguar avokatin e saj.

Mediumi zviceran shkruan se Zefi ka bërë kërkesë kundër bllokimit të xhirllogarive të saj, megjithatë një gjë e tillë është hedhur poshtë.

Duke parë një gjë të tillë, Loredana ka bërë kërkesë që për rastin e saj të angazhohet një avokat shtetëror që punon falas.

Hetimet lidhur me këtë rast siç shkruan ‘zentraplus.ch’, do të marrin një kohë të gjatë.