GO+ nuk ndalet me lojëra shpërblyese

Periskopi.com Lajme

Me 15 Gusht u zgjodh fituesi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” nga GO+, drejtpërdrejtë në Klan Kosova.

Taulant Dema nga qyteti i Rahovecit ishte personi me fat i cili fitoi preminë e madhe, veturën elektrike Tesla Model X.

 

 

Pasi u zgjodh fituesi fatlum dhe u dhuruan disa shpërblime tjera surprize përmes shortit, energjia e egër nisi përsëri kur u prezantua gara e re e nxehtë “U Kall Loja”, për super-veturën e radhës – Porsche Taycan!

Rregullat mbeten të njëjta; në kapakun e kanaçes GO+ gjendet kodi i cili duhet regjistruar në faqen www.lojagoplus.com dhe automatikisht hyn në short për Porsche Taycan dhe shumë shpërblime tjera elektrike si Iphone 12, Sony Playstation 5, GO Pro Hero 9, Apple watch 6, Drone etj.

 

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Periskopi.com Lajme

A don me kalu një vikend falas në Budva me personin ma t’dashur që e ki? Atëherë, mund të bëhesh pjesë e lojës shpërblyese të organizuar nga IBAS dhe të hysh në garë për të fituar këtë pushim. ​

​Ky nuk është shpërblimi i vetëm, sepse IBAS për klientët e tij po dhuron edhe dy shpërblime tjera me nga  100 euro dhe shtatë shpërblime me nga 30 euro.​

​Qysh me marr pjesë në lojë?​

​Në momentin e realizimit të pagesave me IBAS në vlerë 20 euro e tutje, ju bëheni në mënyrë automatike  pjesë e lojës shpërblyese. Pagesat mund t’i realizoni në institucione dhe biznese të cilat kanë marrëveshje me IBAS.​

​Nëse ende nuk e ke bërë, duhet ta shkarkosh aplikacionin IBAS në App Store apo në Play Store, të hapësh dhe verifikosh llogarinë tënde, si dhe të realizosh pagesa.

Loja shpërblyese është e hapur deri më 10 shtator 2021. Fituesit do të përzgjidhen më 15.09.2021.​

Pija energjike GO+ me datën 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

Periskopi.com Lajme

Tashmë janë bërë disa muaj nga fillimi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” të pijes energjike GO+

Gjatë këtyre muajve janë dhuruar mijëra shpërblime ditore dhe javore. Me datën 15 gusht do të dhurohet premia e madhe vetura elektrike TESLA MODEL X.

Të gjithë ju që keni dërguar kode jeni në lojë për të fituar preminë e madhe TESLA MODEL X, ndërsa ju që nuk jeni ende pjesë e lojës: Gjeni kodin 10 shifror që gjendet nën kapak të kanaqes së GO+ dhe kyçu në lojë duke regjistruar atë në uebfaqen www.lojagoplus.com Sa më shumë kode që regjistron aq më shumë rriten shanset që në short të fitoni preminë kryesore TESLA MODEL X dhe shumë shpërblime tjera.

Mos harroni në ketë natë do të ketë shumë befasira, njëra ndër to që do të zbulohet do të jetë shumë e madhe.

Për më shumë detaje rreth lojës dhe orës kur do të dhurohet premia, ndiqni faqet zyrtare të GO+:

Në Instagram: @GoPlusDrink

Në Facebook: Go+

Linku i lojës: www.lojagoplus.com

go+

GO EGER or GO HOME

A studioni në Universitetin e Prishtinës?

Periskopi.com Lajme

Nëse po dhe nëse keni për të paguar semestrin dimëror, bëjeni atë përmes IBAS dhe kualifikohu për të fituar një Samsung Note në lojën shpërblyese që do të mbahet më 27 shkurt 2021. Pra, në momentin që paguani semestrin dimëror me IBAS, ju automatikisht kualifikoheni për lojë shpërblyese.

Udhëzimi për pagesë përmes IBAS:

Krijoni dhe verifikoni llogarinë tuaj në IBAS;

Mbusheni kuletën tuaj virtuale me fonde nga llogaria juaj bankare apo edhe me të holla të gatshme në zyrat e IBAS;

Shtypni butonin “Faturat” dhe pastaj butonin “Universiteti i Prishtinës”;

Skanoni ose shkruani numrin e UNIREF;

Shkruani dhe konfirmoni shumën e pageses

IBAS iu lë pa mend: Ja se sa lehtë mund ta fitoni një telefon të mençur

Periskopi.com Lajme

Si i pari dhe i vetmi institucion në Kosovë për emetimin e parasë elektronike, shërbimin e pagesave, transferit të parasë dhe kredive për pagesa, IBAS po sjell shumë rrisi në tregun e Kosovës.

Ideja fillestare ka qenë digjitalizimi i sistemit financiar në Kosovë përmes platformës online shumë të thjeshtë në përdorim dheeee – mbajeni frymën – më të lirë se platformat tjera.

Së fundmi IBAS ka sjellë lojën shpërblyese ku mund të bëheni pjesë të gjithë për të fituar telefonë të mençur. Por, të gjitha lojërat, që të shkojnë sa më mirë e më mbarë, duhet të kenë rregulla.

Dhe këto janë ato:

Hapni një llogari në IBAS dhe vërtetoni identitetin tuaj, sipas rregullave të IBAS dhe legjislacionit në fuqi;

• Publikoni IBAS’in tuaj duke fotografuar një nga pamjet e brendshme të aplikacionit IBAS (Screenshot të dritares Fatura, Paguaj apo Transfero) në Facebook, në Instagram apo në LinkedIn dhe dërgoni shtegun e publikimit në IBAS

• Shpërndani (bëni share) këtë publikim në Facebook (dhe kujdesuni të jetë public share). 

Fituesi ose fituesja do të zgjedhet përmes ueb faqes NamePicker me live video në Facebook.