Godet gazetarja: Shqiptarët nuk dinë të bëjnë mardhënie

Periskopi.com Showbiz

Mjaftoi një deklaratë e saj se meshkujt shqiptarë nuk dinë të bëjnë seks që Zhaklin Lekatari të diskutohej në mediat online.

E ftuar në programin ‘Një kat më lart’ të moderatorit Ermal Peçi ajo tregoi se ende mendon po njësoj teksa shumë njerëz e gjykuan duke thënë ‘erdhi kjo, të na e tregoj’.

‘Po, jam, super mirë (qeshin të dy) Kështu me thanë dhe mua, unë i paskam provuar të tërë. Nuk duhet të merren me jetën time personale, merru me atë çfarë them, unë s’kam asgjë për të fshehur’.

Nisur nga ajo çfarë thotë Zhaklin, Ermali e pyet ne së meshkujt shqiptarë s’dinë të bëjnë seks, atëherë femrat shqiptare s’kanë provuar seksin e vërtetë?

Zbuloni këtë e shumë të tjera pas minutës së 12-të të intervistës ‘Një kat më lart’.