Në Skënderaj arrestohet ofiqari – martonte çiftet ‘për letra’

Periskopi.com Lajme

Një person është arrestuar në Skenderaj, pasiqë në cilësi të personit zyrtar –ofiqar në Zyrën e Gjendjes Civile në Skenderaj, ka lidhur martesa fiktive në mes nënshtetasve të RKS dhe atyre të BE-së.

I dyshuari pas intervistimit me urdhër të prokurorit, dërgohet në qendrën e mbajtjes.

Raportohet se këtë veprimtari i dyshuari e kishte ushtruar në vitet 2014-2017./