Ky person u shpall ‘mbreti i mustaqeve’ në Serbi

Periskopi.com Lajme

Ky person u shpall ‘mbreti i mustaqeve’ në Serbi

Konkursi i rrallë u mbajt në manastirin ortodoks të shekullit të 15 Kalenic, në afërsi të Rekovacit në qendër të Serbisë.

Në një festival, në Serbinë rurale, një punëtor ndërtimi tashmë në pension, Zoran Lazarevic, është kurorëzuar mbreti i mustaqeve, me mustaqet e tij të bardha 140 cm të gjata.

“Unë i kam këto mustaqe që prej vitit 2011 dhe për momentin janë 140 cm të gjata”, thotë Zoran Lazarevic, transmeton “Tch”.