Tayna, Mc Kresha dhe Lyrical Son sjellin “Pasite”

Periskopi.com Showbiz

Tayna së bashku me Mc Kreshën dhe Lyrical Son kanë publikuar projektin e tyre të quajtur “Pasite”

Teksti është shkruar nga tre këngëtarët ndërkaq muzika nga Strike Beatz dhe K-Master.